Met Tele06 kunt u met uw bestaande vaste of mobiele telefoon goedkoper naar Marokko bellen. Het laagste tarief voor niet leden voor bellen naar Marokko met Tele06 is 0.03 Euro per minuut.

Tarief
Met Tele06 kunt u vanaf de vaste telefoon, via kabel, VOIP, met een mobiel abonnement en met een prepaid simkaart goedkoop bellen naar Marokko. De meest voorkomende tarieven voor niet leden voor internationaal bellen vanuit Nederland naar Marokko staan hieronder vermeldt. U kunt eventueel een andere bestemming selecteren of teruggaan naar het overzicht. Leden ontvangen een vaste korting op de tarieven.

Tele06 Tarieven voor bellen naar

Uw Status

Belkaart

 

Vaste nummers in Marokko

Mobiele nummers in Marokko

Landcode

212
212

Tarief

0.03
0.25

Belminuten

332
40

Alle tarieven in Euro per minuut onder voorbehoud


Gratis bellen naar Marokko
Iedere dag geeft Tele06 bij wijze van promotie gratis belminuten weg. Voor meer informatie zie onze speciale promotie pagina.
Vul hieronder uw email adres in en win een uur lang gratis bellen naar Marokko.

Gebruik van Tele06
Toets het links vermelde Tele06 inbelnummer in. Zodra u verbinding hebt toetst u het nummer dat u wilt bellen in op de gebruikelijke manier, dus '00', gevolgd door de landcode (voor Marokko '212') en dan het netnummer en het abonneenummer. Daarna toets u een hekje ('#').
Om het gesprek af te breken toetst u '##'. Voor nummerherhaling toetst u '*0'.

Kosten
U betaalt aan uw telecom provider de normale kosten voor het bellen naar een vast Nederlands nummer (dikwijls gratis). Daarnaast betaalt u het tarief hierboven plus een starttik van 4.5 cent voor bellen naar Marokko vanuit uw Tele06 beltegoed.  

  Gratis Uitproberen
U kunt Tele06 kostenloos uitproberen via de link hieronder. Na het drukken van 'bestel' ontvangt u per email de instructies voor het gebruik van uw gratis Tele06 calling card

Gratis Tele06 proberen


Meer over Marokko

Wikipedia
Startpagina
Buitenlandse Zaken
Lonely Planet
BBC Weather

Mobiel bellen in Marokko

Met Nederlandse GSM bellen

Bellen en SMS naar Marokko

Via 0900 nummer bellen
Via de vaste lijn bellen
Mobiel bellen en SMS


Top bestemmingen
India 0.02
Thailand 0.02
Suriname 0.10
Venezuela 0.02
Marokko 0.03
Duitsland 0.02

 

Disclaimer

sep-08, Tele06 Nederland B.V.